Spandoeken en digitaal

Wij hebben vertrouwen in de toekomst !

 

Door de sterk toegenomen vraag naar digitale groot-formaat prints voor binnen- en buitengebruik, werken wij met een hele batterij digitale printers, dit zowel voor vlakdruk als rol tot rol. Via onze grootformaat snijplotters (zowel vlakbed- als rolplotters) kunnen we stickers EN borden in elke gewenste vorm leveren, dit zonder hoge kosten van kapvormen, ook rechtstreeks uitfrezen van platen e.d. Door onze hoge-resolutie productieprinters met een printbreedte tot 500 cm, kunnen wij elke printopdracht aan en bewijzen we des te meer dat wij Uw solide partner zijn voor al Uw kwalitatief groot-formaat printwerk!

 

  • Rol tot rol prints op zelfklevende en niet zelfklevende materialen met een buiten garantie tot 3 jaar zonder laminaat en tot 5 jaar met laminaat.
  • Toepassing: zelfklevers (stickers) en borden in alle maten en vormen, spandoeken, affiches, posters, back lite folie, one-way vision, enz.
  • Rechtstreekse UV-prints op alle plaatmaterialen tot een breedte van 160 cm en een lengte van 250 cm dit met een buitengarantie van minimum 2 jaar.  Door het gebruik van hoge kwaliteit UV-inkten kunnen wij de hoogste buitengarantie op UV-prints garanderen van alle geplaatste UV-printersystemen.
  • Toepassing: reclamepanelen, werfborden, tuinborden, binnenhuisinrichting (op Dibond buttler finisch), kunstwerken, enz.

 

Neem een kijkje op onze website of neem contact op voor meer info!

Of bezoek onze showroom te Zedelgem op de as Brugge - Torhout.